伊莉討論區

標題: 周秀娜、陳瀅、婷婷 靚女待嫁 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2017-5-8 12:09 AM     標題: 周秀娜、陳瀅、婷婷 靚女待嫁

今年34歲嘅謝婷婷,緋聞男友多到數唔曬,連舊愛安志杰都生埋女,但佢都未有歸宿。不過,早前婷婷被指密會「鷹眼」謝洛美維拿(Jeremy Renner),佢喺今年2月出席活動時甜笑認見過對方家長,更喺上個月被爹哋謝賢(四哥)喺公開場合話佢:「咁老,仲唔嫁做咩?」,睇嚟盛女之中,佢呢件算係急嘅case喎!
另一圈中盛女、今個月生埋日就32歲嘅周秀娜,憑其火辣身材加有腦,早已成為宅男女神,偏偏佢嘅情路唔及演藝路順暢,除咗最為人所知、與髮型師陳偉成(Avis)嘅一段6年情外,先後同羅志祥、方力申、關楚耀及大陸富二代傳緋聞,甚至連韓國綜藝節目《Running Man》嘅金鐘國都on list!不過,娜姐仍未定情歸何處……
曾經同過賭王何鴻燊四房公子何猷亨拍拖嘅陳瀅,現年28歲,佢喺前年同猷亨拍拖,更曾獲四太梁安琪盛讚,可惜陳瀅同猷亨喺舊年宣佈分手。陳瀅乃係唔少宅男眼中嘅女神,於14年拍攝《女人俱樂部》時飾演少女版陳慧珊人氣急升,其後喺《四個女仔三個Bar》中演技獲好評,更曾推出大解放寫真集《半透明的舞孃》,令外界眼前一亮。除咗猷亨,陳瀅先後同身家過億嘅衣架大王劉璜之子劉德俊(William)、方力申、大隻仔溫家偉,以及近來合作拍攝劇集《全職沒女》嘅張振朗傳緋聞。
同樣係20有8嘅簡淑兒(Jessica),係組合「少女標本」成員之一,自小跟屋企人移居美國生活嘅佢,喺2012年返港參選港姐,其後以「少女標本」身份出道,都唔係叫太有知名度。但Jessica喺舊年演出處境劇《愛‧回家八時入席》中「袁冰冰」一角,憑住甜美笑容而獲網民力捧為「仙氣女神」,人氣急升。雖然有人將佢啲舊相攞嚟同近照相比,指佢有整容之嫌,但Jessica就話係瘦咗同化妝有關,而非加工。更正嘅係,佢出道以嚟,好似真係冇乜緋聞。
今年踏入3字頭嘅組合Super Girls成員趙慧珊(Aka),有傳佢同吳業坤有過一段情,Aka仲暗示被對方拋棄及玩弄感情,不過,Aka舊年照樣去紅館捧處男開騷嘅坤哥場,之後到SG開騷時,坤哥亦有現身,但Aka就似避開與對方眼神接觸。

心得:各少女眼角可能太高了,否則以她們美貎,要嫁人相信沒有難度。

[attach]118702201[/attach][attach]118702207[/attach][attach]118702202[/attach][attach]118702203[/attach][attach]118702204[/attach][attach]118702205[/attach][attach]118702206[/attach][attach]118702208[/attach][attach]118702209[/attach][attach]118702210[/attach][attach]118702211[/attach][attach]118702212[/attach]

作者: joino777    時間: 2017-5-8 04:20 PM

都是香港的嗎??感覺很愛金的樣子!要三思阿
作者: wesleyjungle    時間: 2017-5-8 08:59 PM

美女誰不想娶回家,要養得起啊
作者: martin0725    時間: 2017-5-8 10:09 PM

周秀娜好正
可惜照片沒啥看頭 還要被扣積分

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www4565.eyny.com/) Powered by Discuz!